Vi ser til egne rekker når vi nå engasjerer Robin Hammer som ny salgssjef.

Robin har vært tilknyttet konsernet i ulike roller siden 2015, og tar nå steget fra System Operation Manager til salgssjef for prosjekt og ettermarked.

Robin Hammer, ny salgssjef i Smir. foto Smir

Robin er utdannet styrmann, han har lang erfaring med den operative siden til sjøs, og har veldig god kompetanse på vår kjernevirksomhet.

I det siste har han blitt mer og mer involvert i salgsarbeid og kundekontakt, og er en viktig brikke i rådgivning til våre kunder, samt internt i selskapet.

– Dette er et naturlig og opplagt valg av salgssjef, og vi er veldig fornøyd med at Robin tar utfordringen, sier CEO i Smir, Øyvind Nymark.

– Selv om oppgavene og oppfølgingen jeg har mot våre kunder nå blir ut i fra en litt annen modell, så er mitt tankesett det samme. Mitt utgangspunkt er å gi gode erfaringsbaserte råd, og veilede våre kunder til et godt beslutningsgrunnlag for et optimalt systemoppsett tilpasset deres behov. Jeg ser veldig frem til nye oppgaver i Smir, det blir interessant å jobbe enda tettere på våre kunder fremover, sier Robin Hammer.

Meny