Vi ser til egne rekker når vi nå engasjerer Robin Hammer som ny salgssjef.

Robin har vært tilknyttet konsernet i ulike roller siden 2015, og tar nå steget fra System Operation Manager til salgssjef for prosjekt og ettermarked.

Robin er utdannet styrmann, han har lang erfaring med den operative siden til sjøs, og har veldig god kompetanse på vår kjernevirksomhet.

I det siste har han blitt mer og mer involvert i salgsarbeid og kundekontakt, og er en viktig brikke i rådgivning til våre kunder, samt internt i selskapet.

– Dette er et naturlig og opplagt valg av salgssjef, og vi er veldig fornøyd med at Robin tar utfordringen, sier CEO i Smir, Øyvind Nymark.

– Selv om oppgavene og oppfølgingen jeg har mot våre kunder nå blir ut i fra en litt annen modell, så er mitt tankesett det samme. Mitt utgangspunkt er å gi gode erfaringsbaserte råd, og veilede våre kunder til et godt beslutningsgrunnlag for et optimalt systemoppsett tilpasset deres behov. Jeg ser veldig frem til nye oppgaver i Smir, det blir interessant å jobbe enda tettere på våre kunder fremover, sier Robin Hammer.

Robin Hammer

Robin Hammer blir ny salgssjef. Foto: Smir