← Tilbake til nyheter

Ny kontrakt for Smir

Smir har nylig inngått kontrakt med vestlandsoppdretteren Lingalaks for leveranse av vannfôringssystemet Smirfeeder til deres visningslokalitet på Toska Sør i PO4

Systemet skal kunne levere fôr til opptil 14 merder, og skal leveres ferdig installert på ny fôrflåte i sommer.

Nøye vurdering

Det har over en lengre periode pågått samtaler mellom de to selskapene, og Lingalaks har vært gjennom en nøye utvelgelsesprosess for å lande på riktig løsning.

Vi har vært svært nøye og grundig i vår vurderingsprosess rundt valg av løsning på fôringssystem til vår nye flåte, hvor Smir har vært tett på gjennom hele prosessen og besvart alle våre spørsmål knyttet til system, drift og service. Dette gjør at vi er trygge på å ha funnet en løsning som dekker våre behov, og at vi har valgt en fremtidsrettet og god teknisk løsning som vil sikre oss en bærekraftig og stabil produksjon fremover, sier Georg André Melcher, prosjektleder i Lingalaks

Salgssjef i Smir, Frode Rygh, er svært fornøyd med å kunne levere Lingalaks en bærekraftig løsning for effektiv og skånsom transport av fôr.

Salgssjef i Smir, Frode Rygh

Vi opplever Lingalaks som en svært innovativ og framtidsrettet aktør som ikke er redd for å ta i bruk nye løsninger for å sikre bærekraftig produksjon av laks. Det at de velger Smirfeeder til en av deres visningslokaliteter ser vi på som en stor tillitserklæring, og vi gleder oss til samarbeidet, sier Rygh.

Denne saken har også blitt omtalt hos iLaks, les den her