← Tilbake til nyheter

Messeoversikt 2024

Smir er stolt over å delta på ulike messer og konferanser både i inn- og utland. Vi er tilstede med og uten stand, og vi ser frem til å møte våre kunder og samarbeidspartnere ansikt til ansikt.

På messer presenterer vi våre innovative løsninger, inkludert HydrolicerHL QuattroSmirfeederSmirmerd, og Dypvannsdrift. Her kan du se teknologien i aksjon og stille spørsmål direkte til vårt team.

Vi deltar også på faglige konferanser og seminarer. Dette gir oss muligheten til å diskutere trender, utfordringer og fremtidige muligheter med eksperter og interessenter.

Vi gleder oss til å se deg på messer og konferanser i år! 


Her treffer du oss fremover:

22.-23. april, Spillfree sin fagsamling

Sted: Trondheim

I april kan du møte oss på Spillfree sin fagsamling for fôringspersonell. Her vil blant annet vår salgssjef Frode Rygh være på plass for å holde et innlegg om undervannsfôring. Påmelding finner du her.

23.-25. april, Seafood Expo Global/ Seafood Processing Global

Sted: Barcelona, Spania

I år vil du kunne treffe Øyvind og Roy på Seafood Expo Global som er verdens største sjømatsevent. Ta gjerne kontakt for å planlegge et møte med dem.

6.-8. mai, HavExpo

Sted: Bergen, Norge

HavExpo er en ny internasjonal messe for norsk havbruk og fiskeri. HavExpo skal arrangeres i mai 2024. Messen, som går over tre effektive dager, skal vise frem havnæringene på en kjapp og informativ måte. Her treffer du oss på stand A311. Vi gleder oss til å vise frem våre innovative produkter.

14.-15 mai, AquaCulture UK

Sted: Aviemore, Scotland

Aquaculture UK er Storbritannias største møteplass for havbruksnæringen. Møt selskapene som driver infrastruktur, oppdrettsteknologi og utstyr fremover. Vi skal stå på stand A41, ta gjerne kontakt med oss for å avtale et møte.

Messe Smir